Barn liker mat de har laget selv! Med denne inspirerende boka, full av gode, enkle retter, kan barn i alle aldere være med på kjøkkenet. Herlige, lettvinte oppskrifter for hverdag, helg og bursdag Alle oppskrifter har aldersguide som viser hva barnet ditt kan klare Egen trinn for trinn-del bak i boka, med retter som barn fra seks år kan lage alene Vedlagt en flott bok hvor barnet kan skrive oppskrifter selv "I mange år har Margit Vea lært oss om barnemat, sunn og inspirerende mat for små - som også er god for store. Nå tar hun skrittet videre. Kjøkkenpatruljen er så inspirerende fordi den handler om hvordan man kan lage maten sammen." Andreas Viestad
Les mer
Første del i denne boken inneholder oppskrifter som barn fra 2 til 6 år kan være med å lage, og siste del inneholder enkle oppskrifter på mat som barn over 6 år kan lage selv. Du finner blant annet oppskrifter på enkle middager, smoothies, kaker og desserter. Med litteraturliste.
Les mer
Forord av Andreas Viestad. Vedlegg: Hefte til egne oppskrifter
Denne er kjempegenial og jeg vil absolutt anbefale den til alle foreldre. Boka er ett godt hjelpemiddel for å få med deg barna på kjøkkenet. Barn elsker jo å lage mat og få lov til å utfolde seg på kjøkkenet. Så hvorfor ikke la dem være med å lage middag?
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202315351
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
745 gr
Høyde
257 mm
Bredde
200 mm
Dybde
15 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
144

Forfatter
Illustratør

Relaterte produkter