Bli med på Veganerguttas grønne matreise - og spis deg god og mett på veien! I denne kokeboken finner du over 90 oppskrifter til små og store anledninger, fra enkle frokostfavoritter og raske hverdagsretter til snacks, søtsaker og festmat som vil imponere på vennemiddager. Glem gamle myter om kjedelig og næringsfattig plantekost. Gard og Minn viser deg hva som skal til for å stagge sulten, hvordan du får perfekt tekstur og den balanserte smaken du er ute etter. Prøv øst-asiatiske fristelser som ramen, onigirazu og wontons, og tradisjonelle klassikere som pizza, viltgryte og julesteik. Eller hva med linseflak, fritert østerssopp og bountykuler? Her er retter som vil friste både veganeren, vegetarianeren og deg som ønsker å kutte ned på kjøttforbruket. Mellom oppskriftene viser de hvordan du enkelt får et helhetlig vegansk kosthold, og presenterer fakta om klima, dyrevelferd og morgendagens matproduksjon. Fyll kjøkkenet med fristende råvarer, og la deg overbevise om at fremtiden er grønn og digg. Gard Flydal Rorgemoen og Minn Saung Thit Aung Zaw driver Instagram-kontoen @Veganergutta, et go to-sted for vegansk mat og livsstil, fritt for strenge pekefingre. De har på kort tid etablert seg som synlige ambassadører for et grønt matskifte.
Les mer
"Digg og bærekraftig mat som metter!" - Omslaget

Produktdetaljer

ISBN
9788234707049
Publisert
2022
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Bonnier Norsk Forlag
Vekt
845 gr
Høyde
248 mm
Bredde
188 mm
Dybde
25 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
252

Illustratør