Hopp til hovedinnhold
Meny

Top Menu

  • Bedriftportal
EN
  • English
  • Norwegian Bokmål
Hjem
Logg inn

Cart

0 Handlekurv
  • Skjønnlitteratur
    • Se alle bøker innen Skjønnlitteratur »
    • Romaner
    • Krim og spenning
    • Tegneserier og humor
    • Erotikk
    • Dikt, noveller og skuespill
    • Fantasy og sci-fi
    • Romanserier
  • Dokumentar og fakta
    • Se alle bøker innen Dokumentar og fakta »
    • Historie
    • Biografier
    • Populærvitenskap
    • Helse og livsstil
    • Debatt, politikk og samfunn
    • Religion og livssyn
    • Dyr og natur
    • Kunst og kultur
  • Hobby og fritid
    • Se alle bøker innen Hobby og fritid »
    • Strikk og håndarbeid
    • Mat og drikke
    • Hage og hjem
    • Reise
    • Sport og friluftsliv
    • Tegning, maling og foto
  • Pensum og fagbøker
    • Se alle bøker innen Pensum og fagbøker »
    • Humaniora
    • Pedagogikk og psykologi
    • Medisin og helse
    • Jus
    • Matematikk og naturvitenskap
    • Samfunnsvitenskap
    • Teknologi, ingeniør og primær
    • Økonomi, administrasjon og ledelse
    • Religion, historie og filosofi
  • Skolebøker
    • Se alle bøker innen Skolebøker »
    • Barnehage/Førskole
    • 1-4 trinn
    • 5-7 trinn
    • 8-10 trinn
    • Engelsk
    • Fremmedspråk
    • Kroppsøving
    • Kunst og håndverk
    • Mat og helse
    • Matematikk
    • Musikk
    • Naturfag
    • Norsk
    • Religion og livssyn
    • Samfunnsfag
    • Grunnskole diverse
    • Videregående
    • Opplæring for voksne fremmedspråklige
  • Barn og ungdom
    • Se alle bøker innen Barn og ungdom »
    • Fra 0-3 år
    • Fra 3-6 år
    • Fra 6-9 år
    • Fra 10-12 år
    • Ungdom
    • Faktabøker
    • Eventyr
    • Sangbøker, rim og regler
    • Barnebibler

Mobile menu

  • Aktuelt
  • Bokholder
  • Kalkulator
  • Kalendere
  • Notatbøker
  • Ocean Bottle drikkeflasker
  • Puggekort
  • Skriveredskaper
  • Spørrespill
  1. Hjem
  2. Hobby og fritid
  3. Mat og drikke
  4. Gentle Art of Preserving
Legg i ønskeliste

Gentle Art of Preserving

Caldesi, Katie Caldesi, Giancarlo Caldesi, Katie Caldesi & Giancarlo
Heftet / 2018 / Engelsk
Legg i ønskeliste

Produktdetaljer

ISBN13
9780857834676
Publisert
2018
Utgiver
Vendor
Kyle Books
Aldersnivå
01, G
Språk
Product language
Engelsk
Format
Product format
Heftet
Sider
304
Høyde
250 mm
Bredde
210 mm
Se alle
Forfatter
Caldesi, Katie
Caldesi, Giancarlo
Caldesi, Katie Caldesi & Giancarlo

Gentle Art of Preserving

Caldesi, Katie Caldesi, Giancarlo Caldesi, Katie Caldesi & Giancarlo
Heftet / 2018 / Engelsk
  • Produktbeskrivelse
  • Kort beskrivelse / merknad
  • Sitat fra anmeldelse
  • Biographical note
Katie and Giancarlo embarked on a two-year-long journey to discover the different methods of conserving food, from smoking fish in Scotland to drying chillies in Sri Lanka, and this book collects their favourite recipes and invaluable advice on equipment, timings and ingredients. Covering Italian cured charcuterie inspired by Giancarlo's family recipes, jams and chutneys evoking Katie's memories of cooking with her mother to pickling, fermenting, freezing and pressure canning they combine traditional tried-and-tested methods with a thoroughly modern perspective.
Les mer
Katie and Giancarlo embarked on a two-year-long journey to discover the different methods of conserving food, from smoking fish in Scotland to drying chillies in Sri Lanka, and this book collects their favourite recipes and invaluable advice on equipment, timings and ingredients.
Les mer
`Move over iceberg lettuce, there's a globe full of ingredients to explore and discover.' * Food & Travel magazine *Open the book and you'll find fabulous recipes, but it's the passion Caldesi has put into it that makes it come alive' * Delicious *
Les mer
Katie and Giancarlo Caldesi own London's Caffe Caldesi as well as Caldesi in Campagna in Bray. They co-authored Around The World in Salads and The Gentle Art of Preserving which was nominated for the Andre Simon Food Book Award and the Guild of Food Writers' Cookbook of the Year award. They have both appeared on Saturday Kitchen. Katie is also the author of The Italian Cookery Course. Giancarlo was diagnosed with diabetes in 2012. Since then he has gone into remission after changing his diet to a low-carb diet.
Les mer
314,-
Ikke i salg

Produktdetaljer

ISBN13
9780857834676
Publisert
2018
Utgiver
Vendor
Kyle Books
Aldersnivå
01, G
Språk
Product language
Engelsk
Format
Product format
Heftet
Sider
304
Høyde
250 mm
Bredde
210 mm
Se alle
Forfatter
Caldesi, Katie
Caldesi, Giancarlo
Caldesi, Katie Caldesi & Giancarlo

Haugenbok

  • Kontakt oss
  • Student
  • Bedrift
  • Om haugenbok.no
  • Cookies/Informasjonskapsler

Kundeservice

  • Angrerett, levering og retur
  • Reklamasjon og garanti
  • Personvern og kjøpsvilkår
  • Min Side
  • Ofte stilte spørsmål

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.haugenbok.no
som drives av
Haugenbok
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Opphavsrett (C) 2021 Haugenbok. Alle rettigheter forbeholdt. Levert av Ny Media AS