Med utgangspunkt i en traumatisk historietime på Drammen Gymnas i 1989 - læreren bruker psykisk terror for å holde klassen i sjakk - følger vi en av elevene, hans merkelige reise gjennom de neste tjue årene, hans forhold til kvinner, politikk og yrkesliv. Klasserommet som sted og tilstand utgjør selve kjernen i en romankomposisjon der ytre hendelser i samtiden og fortellerens egen historie veves sammen.
Les mer
Med utgangspunkt i en traumatisk historietime på Drammen Gymnas i 1989 - læreren bruker psykisk terror for å holde klassen i sjakk - følger vi en av elevene, hans merkelige reise gjennom de neste tjue årene, hans forhold til kvinner, politikk og yrkesliv. Dette er den første boken i den frittatående trilogien som består av Globus, Akilles og Mitt liv var et hett bibliotek.
Les mer
Sidetall hentet fra første trykte utgave
«Med sin nye bok har drammenseren Kristian Klausen foretatt et vellykket sprang over i romansjangeren. Klausens første bok Måltidet i Emmaus, besto av et knippe velskrevne noveller. Med Globus har Klausen for alvor gitt seg i kast med forfattergjerningen, og boka dokumenterer at han er en usedvanlig god forteller.»
Les mer

Produktdetaljer

Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Serie
Globus. Akilles. Mitt liv var et hett bibliotek
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
E-bok

Forfatter