Nyttige råd om glutenfri baking. 170 oppskrifter. Brødoppskrifter for større og mindre eltemaskin med og uten hvetestivelse, med og uten melk, med og uten gjær. Mange brødvarianter som bondebrød, grovbrød, krydderbrød, surdeigsbrød, loff, bagetter, ciabatta, rundstykker, hamburgerbrød, pølsebrød, pinnebrød, kuvertbrød og polarbrød. Annen gjærbakst som boller, kringler, wienerbrød og horn med og uten gjær. Kaker som bløtkaker, langpannekaker, runde kaker, småkaker, formkaker, butterdeigskaker og julekaker. Dessuten oppskrifter på vafler, lefser, lomper, lapper og pannekaker. Medisinsk orientering og mange praktiske råd for en hverdag med glutenfri kost. Råd for dem med hveteallergi og laktoseintoleranse, glutenallergi og Dermatitis herpetiformis. Nyttig og viktig nytt stoff om ernæring. Utgitt med bidrag fra Norsk Cøliakiforening.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788279170426
Publisert
2013
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kolibri Forlag A/S
Vekt
630 gr
Høyde
217 mm
Bredde
175 mm
Dybde
16 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
247