En bok for deg som er allergiker, har en i familien eller som ofte får besøk av en. Boken passer også godt for instiusjoner og i skolekjøkkenet. Her får du 41 oppskriter i 6 kategorier med mat som er enkel å lage, ingrediensene er enkle å få tak i og maten smaker godt. En solid bruksbok som hører hjemme på kjøkkenet i den daglige matlagingen, med blanke fargerike sider, spiralrygg og en slitesterk perm i frostet plast. Du finner både hjemmelagde knekkebrød, gode brød, vafler, kaker og helgekos som feks tortillalefser og pizzabunner. Alle oppskrifter er godt utprøvde og du finner notatsider der du kan skrive inn egne oppskrifter både på hvert kapittel og bakerst i boka. Alle oppskriftene er båte gluten- og laktosefrie men oppskrifter helt uten melk, sukker, gjær og egg er merket.
Les mer
Omslagstittel

Produktdetaljer

ISBN
9788299923200
Publisert
2013
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Hellesunds forl.
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Spiral
Antall sider
115

Forfatter