Nordmenn elsker grillmat. Det er så enkelt å bare slenge noen koteletter på knallvarm grillrist mens potetsalaten allerede står og venter på bordet. Og godt blir det. Men det finnes en annen måte å grille på som tar deg til grillhimmelen - barbecue. Mange kjenner BBQ som en amerikansk sørstatstrend med cowboyhatt og store, saftige kjøttstykker. Men man trenger ikke enorme griller og spesialinnretninger for et vellykket resultat. Hvem som helst kan få det til med det utstyret de har, og denne boka gir deg den enkle hemmeligheten bak barbecue. Her får du framgangsmåter for hvordan ulike kjøttstykker behandles på grillen for at de skal bli saftige og himmelsk møre, og få nydelig røyksmak. Boka inkluderer de norske klassikerne pinnekjøtt og svineribbe, og den viser deg så klart også hvordan du behandler fisk og grønnsaker på grillen. Du får dessuten vite når du bør gå for barbecue og når det faktisk passer best å grille på gamlemåten. Et eget kapittel med forslag til deilige og enkle sideretter er også med. Underveis får du servert tips og anekdoter, og ikke minst blir seige myter avlivet. Grill- og barbecuebibelen gir deg BBQ på norsk. Fra nå av vil ordet grillmat få en ny betydning.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788282115605
Publisert
2018
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vega forlag
Vekt
940 gr
Høyde
247 mm
Bredde
178 mm
Dybde
29 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
245

Bilder av

Relaterte produkter