Denne kollektivromanen spenner tematisk fra samlivsproblemer via skjønnhetsindustri og spilleavhengighet. Den lille familien Kine, Konrad og den svært engstelige, seksårige Iver flytter hjem til Kines foreldre nordpå fordi Konrad har spilt bort alle familiens midler og vel så det. Fra dette skjeve utgangspunktet skal de prøve å reparere forholdet.I den lille bygda presenteres en lang rekke personer fra Kines fortid; blant annet Junior som hun hadde en stor kjærlighet til etter at hennes vakre søster Lone droppet ham. Junior driver nå en anerkjent klinikk for plastisk kirurgi. Vi møter det eldre ekteparet Bjarne og Enid som er nært knyttet til dyra og naturen. Enid er i sorg fordi hun har måttet sende alle geitene på slakteri, og Bjarne som er i sterk opposisjon til Juniors klinikk, finner en morløs elgkalv som adopterer ham. Deres barnebarn Eline som er hestegæren og hennes venninne Krystle som sliter med spisevegring og går i terapi, kommer seg videre på grunn av kjærlighet til hestene. Ingeborg Arvola skriver underholdende og med stor energi også om alvorlige temaer; spisevegring, skjønnhetshysteri, barns angst, forhold til dyr og natur.
Les mer
Kine, Konrad og den lille sønnen deres har flyttet fra Oslo til en liten bygd i Troms. Fordi Konrad har spilt bort alt de eier på nettpoker må de selge leiligheten i Oslo og flytte til gården til Kines foreldre. I bygda møter Kine igjen en rekke personer fra fortida, blant annet Junior som driver en klinikk for plastisk kirurgi. Blant temaene er spisevegring, skjønnhetshysteri, barns angst, og forhold til dyr og natur.
Les mer
"Grisehjerter er en underfundig humoristisk og sentimentalt rørende roman.(...) Det er en underholdende tekst, morsom, surrealistiskog likevel troverdig." Linda Kaspersen, Adresseavisen

Produktdetaljer

ISBN
9788202349882
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
533 gr
Høyde
212 mm
Bredde
137 mm
Dybde
30 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
390

Forfatter

Relaterte produkter