En ung jente er forsvunnet, og alle i Bergfoss er berørt av den mystiske forsvinningen. For Henning Våge er det ekstra tungt at yngstebror Marius utsettes for mistanke. Lensmannen og folkene får inn en mengde tips og opplysninger, uten at det leder dem nærmere en oppklaring. De få som melder seg, kommer heller ikke med opplysninger som fører dem videre i saken. Han hadde ikke truet eller tvunget henne på noe vis. Det var da han ville omfavne henne at alt gikk galt - hun protesterte. Heldigvis lå det blå nylonreipet fremdeles i baksetet sammen med teiprullen han hadde vært forutseende nok til å kjøpe. Det var ikke galt det han hadde gjort, langt ifra. Hun hadde jo kommet til ham - derfor hadde han rett til å gjøre det han ønsket med henne.
Les mer
En ung jente er forsvunnet, og Bergfoss står på hodet. Både Vilde, Inga og Samira mistet siste buss fra Dalheim en lørdagskveld. En av dem kommer ikke hjem, men blir plukket opp av en haiker som ikke har gode hensikter. Alle i Bergfoss blir berørt av den mystiske forsvinningen. Sylvia og Asbjørn fortviler. Anette og Ulf fortviler. Lensmannen og hans folk har fått en vond sak å stri med. For Henning Våge er det ekstra tung at yngstebror Marius usettes for mistanke. Ukene går, og håpet om å finne jenta i live svinner. Bare én nekter å oppgi håpet, en som selv må ta en stor del av skylden for at hun forsvant.
Les mer
1. utg., Bladkompaniet, 2003. Serieangivelse hentet fra trykt utgave, 2012. Feil serietittel på tittelsiden: Bergfoss. Feil utgivelsesår i kolofonen: 2012

Produktdetaljer

Publisert
2013
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Serie
Livet i Bergfoss
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
E-bok

Forfatter