Hellas er et populært ferieland: vi elsker de greske øyene, den greske kulturen, de hyggelige grekerne og ikke minst den greske maten. Og nå er Fedon A. Lindbergs matbokklassiker Helt gresk på nytt tilgjengelig igjen. Endelig kan vi ha det litt gresk når vi er hjemme også.Boken viser bredden i det greske kjøkken med mezé (smårettene), salater og grønnsaker, fisk og skalldyr, kjøtt og fjærkre, brød, desserter og kaker.Forfatteren sier: «Bli med meg til mitt Hellas, og la meg vise deg en side av landets mattradisjoner, kultur og historie som du neppe får med deg på en charterreise. Jeg vil vise deg hvordan livsstil, mat og helse henger sammen. Den tradisjonelle greske maten, vinen, olivenoljen kombinert med den klassiske avslappede livsstilen er rett og slett helsebringende. Her er oppskrifter på mat, sunnhet og nytelse: Denne boken er helt gresk for meg.»
Les mer
Forfatteren forteller om greske mattradisjoner og den greske kulturen, for å vise hvordan mat, helse og livsstil henger sammen. Boken inneholder en rekke oppskrifter på moderne gresk mat. Med register.
Les mer
1. utg., Gyldendal fakta, 2004

Produktdetaljer

ISBN
9788202408299
Publisert
2013
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
866 gr
Høyde
278 mm
Bredde
206 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
171

Illustratør

Relaterte produkter