Dette er boka for matglade folk som verdset lokale råvarer og matproduksjon. Boka viser korleis ein kan byggja ei merkevare ut frå dei ressursane ein har tilgjengeleg og det særmerkte i tradisjon, natur og kultur. Oppskriftene inspirerer til å ta råvarene i bruk akkurat på den tida dei er best og lettast å få tak i, og du får gode tips om drikke til alle rettane. I tillegg til forteljinga om Henjatunet, finn du omtalar av andre viktige mat- og drikkeprodusentar i Sogn. Også gjestene kjem til orde med sine helsingar og tilbakemeldingar.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788230340486
Publisert
2018
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gardskjøkkenet forlag
Høyde
325 mm
Bredde
227 mm
Dybde
12 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
202

Forfatter
Bilder av