Hjulskift er kjærlighetshistorien om bilselger Truls og litteraturprofessor Louise. Et møte mellom to som er fanget i hver sin kultur, intelligent og humoristisk fortalt. "Mannen foran henne, som sitter ganske ubevegelig på en stein og røyker Prince, litt smilende nå, med albuene på knærne og knærne langt fra hverandre, mindre mektig enn henne etter alle kjente målestokker, bortsett fra den kroppslige, hva skal hun med ham? Men det er da noe, i hvert fall, sier hun til seg selv, at hun ikke går oppover i hierarkiet, som de fleste kvinner, men motsatt vei, nedover."
Les mer
Romanen handler om litteraturprofessoren Louise som treffer bilselgeren Truls på Notodden bluesfestival. De har svært forskjellig bakgrunn og interesser, og selv om ingen av dem ønsker å forandre seg, utvikler det seg et kjærlighetsforhold mellom de to.
Les mer
"Hjorth er drivende god til både å skildre og diskutere egne tankerekker og livsanskuelser. Språket er meget presist og opplysende. Romanen er morsom og den er innsiktsfull." Helge Ottesen, Varden

Produktdetaljer

ISBN
9788202309596
Publisert
2009
Utgave
3. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
134 gr
Høyde
190 mm
Bredde
120 mm
Dybde
10 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
205

Forfatter

Relaterte produkter