Sommeren 2010 var super. Ragnhild har vært på ferie i Sverige med tante Betty og fått enda en ny venninne. I høstferien skal hun til Tyrkia med bestevenninnen. Nå nærmer det seg slutten av juli, og Ragnhild planlegger sin egen konfirmasjon. To dager etter, lørdag 31. juli, blir hun funnet død på en madrass i en kjellerleilighet. Bare 15 år gamme blir hun et av Norges yngste overdoseofre. «Vi tror vi svever, men du kan se at vi er kjørt», skrev Ragnhild i dagboken sin. I boken «Hun ville jo ikke dø» forteller journalist og seksbarnsmamma Siren Henschien den ærlige historien om hvordan en ung jente mistet seg selv til rus. Og hvordan «det store vi» sviktet da hun trengte oss mest.
Les mer
Forfatteren forteller i denne boka om Ragnhild Embla Helsengreen, som sommeren 2010 ble et av Norges yngste overdoseofre, 15 år gammel.
"Henschien har saumfart bl.a. dagbøker, rettsdokumenterog tilsynsrapporter - og innhentetsterke betraktninger og opplysninger fra Ragnhildsnærmeste familie, politi og barnevern. Det hele er sydd sammen til et hvileløst dokumentardrama. Boken er rett og slett rystende lesning." Torstein Hvattum, Aftenposten
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202365523
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
356 gr
Høyde
210 mm
Bredde
140 mm
Dybde
19 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
189

Forfatter