Hvilken dag er det? Hvilken måned? Hvilken tid på året? Hvorfor slutter det ikke å snø? Hvorfor er faren min så rar? Hva er det han gjemmer under senga? Hvem er det han ser etter når han hele tiden går til vinduet? Hva er det som lukter? Hva er det som hvisker i veggene? Hvem er det som går ovenpå? Hvorfor er jeg her i det gamle huset? Gro Dahle har skrevet en hemmelighetsfull fortelling om en far og en voksen datter og deres altfor tette relasjon, et mysterium om to som er innesnødd og isolert i en verden de ikke helt klarer å kjenne igjen.
Les mer
Marie bor sammen med faren i et nedsnødd hus. Moren er forsvunnet på en mystisk måte, og relasjonen mellom far og datter er urovekkende tett. Ingen av dem husker sin egen alder, eller hvorfor de befinner seg i det isolerte huset. Etter at Emilie dukker opp i huset, forstår Marie etter hvert at hun og faren må være døde, og med Emilies hjelp får hun vite hva det er som er skjedd med dem.
Les mer
"Formelt sett er dette Gro Dahles første «voksenbok», men som alltid evner hun å skrive på tvers av alle grenser. Romanen favner barnets forunderlige følsomhet og trygghetslengsel like mye som den urgamle innsikten om at alle egentlig er alene - så alene at vi av og til betviler vår eksistens."
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202263720
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen
Vekt
314 gr
Høyde
205 mm
Bredde
130 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
201

Forfatter

Relaterte produkter