Hva skjer når en tradisjonsbunden kokk i verdensklasse møter en landskjent kulturforfatter? Resultatet blir en fantastisk spennende bok. Boken er en stor opplevelse, fordi den gir en grundig innføring i over tretti av våre gamle merkedager som assosieres med mat - i tillegg til fastelavn, påske og pinse. Og hvilke matoppskrifter som presenteres! Bli med på en reise i norske tradisjoner, følg oss gjennom de spesielle dagene og nyt den nydelige maten. Dette er norsk kulturhistorie på sitt beste.
Les mer
Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle retter, ledsaget av tekster som knytter disse og andre norske mattradisjoner til merkedager på primstaven. Har litteraturliste og register.

Produktdetaljer

ISBN
9788292526538
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Publicom
Vekt
1936 gr
Høyde
302 mm
Bredde
249 mm
Dybde
34 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
294

Illustratør