Hygiene og mikrobiologi grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Heftet /
1999
/ Bokmål
Produktdetaljer
ISBN13
9788200422075
Publisert
1999
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Universitetsforl.
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Sider
149
Vekt
490 gr
Høyde
210 mm
Bredde
297 mm
Dybde
10 mm
Forfatter
Hygiene og mikrobiologi grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Heftet /
1999
/ Bokmål
Videregående skole. Hotell- og næringsmiddelfag, grunnkurs. Smitte fra mat og vann er årsak til at det hvert år er ca. en halv million nordmenn som blir rammet av akutte mage- og tarmsykdommer. Boka forteller hvordan du som arbeidstaker i hotell- og næringsmiddelbransjen kan ta ansvar for å sikre trygg og sikker mat for forbrukeren, kunden og gjesten. Med EØS-avtalen har landet fått mange nye forskrifter og retningslinjer å forholde seg til. Hygiene og mikrobiologi gjør deg kjent med noe av lovverket som skal sikre helsemessig trygg mat. Teksten er lettfattelig, og underveis er det både kontrollspørsmål og oppgaver. Noen av oppgavene er elevøvelser som kan være med på å konkretisere lærestoffet.
Les mer
Boka gir en teoretisk bakgrunn for den praktiske opplæringen i hygiene og mikrobiologi for grunnkurset. Lærestoffet knyttes til forskrifter og generelle krav og har en progresjon som gir elevene mulighet til å se sammenhenger i faget og mellom fagene. Om både skadelige og nyttige mikroorganismer. Boka har øvelser og oppgaver, og ordforklaringer.
Les mer
264,-
Ikke i salg
Produktdetaljer
ISBN13
9788200422075
Publisert
1999
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Universitetsforl.
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Sider
149
Vekt
490 gr
Høyde
210 mm
Bredde
297 mm
Dybde
10 mm
Forfatter