I ly av en ruin er en roman om å stanse opp midt i livet og peke på hva som skjedde, hvem som lyktes og ikke, hvem som ble sprengt i luften og hvem som fortsetter. En sommermorgen på et gjestgiveri i Grong: Bent Kofoed lar tanken drive mot kvinnene som omgir ham. Den ene er død, den andre er døende og den tredje er hans kone, den fjerde hans datter, den femte morløs. Uansett hva og hvem de er, har Bent god grunn til å reflektere over sitt forhold til dem. En bok om sykdom og uforskammet god helse, om en biologisk gåte og indianere. En reise inn i ukjent terreng, ført i et stramt, rytmisk og assosiativt språk.
Les mer
I Paris går en bombe av på metroen. Inga Karevold er blant ofrene. Hennes tidligere kjæreste, Bent Kofoed, reiser til begravelsen sammen med sin nåværende kone og deres lille datter. I begravelsen møter han venner og kolleger fra bandet han spilte i da han og Inga var kjærester. Det blir et møte med fortiden, og den tidligere trommeslageren Bent Kofoed sliter med å finne takten.
Les mer
"Her trekkes tråder mellom mennesker og hendelser med en energisk ordanvendelse som sneier både det brutale og det fascinerende; det svever noe ordløst innimellom linjene som skaper en særegen spenning mellom tekstelementene. (...) Nei, dette er ikke banalt, men basalt. Det er all grunn til å se opp for Astrid Nordang." Terje Stemland, Aftenposten
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788204119520
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Damm
Vekt
310 gr
Høyde
200 mm
Bredde
130 mm
Dybde
17 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
174

Forfatter

Relaterte produkter