Denne boken handler om steder udødeliggjort av store forfattere: Hemingways Cuba, Lagerlöfs Jerusalem, Sandemoses Labrador, Greenes Saigon, Blixens Kenya, Jenssens Memphis. Her finner du dem - intenst opptatt med å skrive romaner som senere gjør dem berømte. Følg i deres fotspor, langs gater og smug, elver og kanaler. Slå deg ned ved kafébord der dikteren en gang satt og formet tanker som senere har gått inn i verdenslitteraturen. I store forfatteres fotspor er mer enn en reise i geografien, den er også en reise i litteraturen.
Les mer
Innhold: I store forfatteres fotspor : reisemål : Europa ; I store forfatteres fotspor : reisemål : fjerne himmelstrøk. Samleutgave av I store forfatteres fotspor : reisemål : Europa og I store forfatteres fotspor : reisemål : fjerne himmelstrøk
Les mer
«Molstad fører et presist språk som på elegant vis gjør stedet nært og genuint. Jeg begynte på boken blottet for nysgjerrighet på nye reisemål, og sitter igjen med en oppriktig lyst til å oppleve savannene i Afrika, folkelivet på Cuba og nærværet av religion i Jerusalem.»
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202563394
Publisert
2017
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
342 gr
Høyde
206 mm
Bredde
132 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
335

Forfatter