Denne fagboka er skrevet av noen av de mest anerkjente på sitt felt fra Olympiatoppen, Universitetet i Oslo, Norges Idrettshøgskole, Ullevål Universitetssykehus og Universitetet i Agder. Boka er beregnet på alle med interesse for ernæring i forhold til trening, som for eksempel helsepersonell, ernæringsfysiologer, trenere, utøvere, elever og studenter som tar idrettsfaglig utdanning. Boka inneholder blant annet kapitler om: måling av inntak, forbruk og kroppssammensetning ulike fysiske målinger immunforsvar forstyrret spiseatferd kliniske problemstillinger kosttilskudd praktisk tilrettelegging av kosthold for idrettsutøvere Alle kapitlene inneholder praktiske råd for hvordan fagfolk skal jobbe med idrettsutøvere. Boka er rikt illustrert med bilder og tegninger.
Les mer
Boka tar for seg ernæring i idrett, og kombinerer teori og praksis. Kapitlene er etterfulgt av praktiske anbefalinger. Målgruppen for boka er personer som allerede har grunnleggende kunnskap om treningsfysiologi og ernæring, og den kan være egnet som lærebok på høgskole- og universitetsnivå. I tillegg til trenere, utøvere og andre som jobber med trening i sammenheng med prestasjon og helse. Har litteraturliste.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788205391864
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal undervisning
Vekt
648 gr
Høyde
193 mm
Bredde
258 mm
Dybde
16 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
247