Boken gir en god oversikt over alle delene av immaterialretten; fra kjennetegnsrett og designrett til patentrett og opphavsrett. Den omhandler også reglene om produktetterlikning, bedriftshemmeligheter og know how i markedsføringsloven. Videre behandles spørsmål om overdragelse og lisensiering, sanksjoner og håndhevelse. Boken er en praktisk håndbok for jurister og andre som jobber med immaterialrettslige problemstillinger, og for studenter i fagene. Forfatterne har alle lang praktisk erfaring innenfor fagområdene.
Les mer
Denne boken tar for seg kjennetegnsretten, designretten, patentretten og opphavsretten. Den omhandler også reglene om produktetterligning, bedriftshemmeligheter, knowhow i markedsføringsloven, overdragelse, lisensiering, sanksjoner, håndhevelse av immaterielle rettigheter og IPR-strategi. Boken er beregnet på jurister og andre som jobber med immaterialrettens problemstillinger. Har stikkord og register over avgjørelser og uttalelser.
Les mer
«I samsvar med forfatternes formål om en praktisk tilnærming til stoffet inneholder boken løpende praktiske tips, som både studenter, praktiserende jurister og ikke-jurister vil finne nyttig. I denne sammenhengen bør kapittel 10 om strategisk sikring og utnyttelse av immaterielle rettigheter trekkes frem.»
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202235871
Publisert
2009
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm Akademisk
Vekt
1980 gr
Høyde
232 mm
Bredde
155 mm
Dybde
42 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
815