I barndommen tilbrakte brødrene Jan og Eyvind Hellstrøm fritiden på onkel Arnes iskremfabrikk i Moss. De luktet vanilje og var alltid bleike. De spiste is, lærte å arbeide og fikk sansen for gode smaker og naturlige råvarer. Hellstrøm-brødrene har fortsatt en felles «passion» for hjemmelaget iskrem, og dette er iskremboken de har drømt om å lage siden de var små. I tillegg til morsomme historier og reisetips, er boken full av verdens beste oppskrifter på iskrem og tilbehør av alle slag ... Crêpe Suzette, Stekte bananer med limesorbet, Whisky iskremsufflé, Iskrem Sundae, Bakte fiken med vanilje- og rosmariniskrem, Jordbærsuppe med basilikumsorbet, Kaffegranité med sjokoladesorbet, Amaretto iskake ... Oppskriftene er basert på naturlige råstoffer og er helt uten tilsetningsstoffer. Å lage iskrem er et eventyr av lukter og sanselighet. Det er forbausende lett å få til og smaker fantastisk. I "Iskremfabrikken. Brødrene Hellstrøms beste desserter" er budskapet enkelt: Skal du få den unike smaken av nylaget iskrem, må du til en topp iskrembar eller lage den selv.
Les mer
Boka inneholder oppskrifter på forskjellige desserter, med hovedvekt på forskjellige typer is og sorbet. I tillegg forteller forfatterne historier fra barndommen sin, bl.a. om hvordan de tilbrakte mye tid på iskremfabrikken til onkel Arne i Moss.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788203239007
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Aschehoug
Vekt
1273 gr
Høyde
268 mm
Bredde
220 mm
Dybde
37 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
241

Illustratør
Other primary creator

Relaterte produkter