En ny generasjon kokker, matbloggere og andre entusiaster har revolusjonert synet på grønnsaker. Med inspirasjon fra India, Midtøsten og Europa gir matblogger og godt.no-spaltist Julie Ilona Balas deg de beste oppskriftene - enten det er til frokost, lunsj eller middag. På enkelt vis kan du lage chips av grønnkål, hjemmelaget yogurt av kokos, avocadobrownie, chili sin carne og masse andre fargerike og smakfulle retter. Det er sunt, det er miljøvennlig, det er billig - og det er veldig godt. Julies grønne kjøkken er en kokebok som feirer mangfoldet i de grønne rettene. Enten du vil overraske gjestene med bedre tilbehør til søndagssteken, eller vil forsøke noen helt nye og overraskende smakskombinasjoner - dette er boken for alle grønne matentusiaster.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788248916994
Publisert
2015
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kagge
Vekt
752 gr
Høyde
280 mm
Bredde
201 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
142

Forfatter
Illustratør