Kaffe har aldri vært bedre, eller mer interessant, enn i dag, når produsentene har tilgang til flere kaffesorter og teknikker enn noen gang. Og kaffedrikkere har aldri hatt så mange muligheter og variasjoner - spesielt hvis de har forståelse for opprinnelsen og kvaliteten til hva de har i koppen. Dyrking, høsting, brenning, brygging og vannkvalitet, påvirker smaken på den ferdige drikken. Den prisbelønte baristaen og kaffebrenneren James Hoffman ser nærmere på disse og andre avgjørende faktorer - forskjellige underarter, innvirkning av jordsmonn og lokalt klima, innhøsting og også hvordan kaffen blir brygget. I land for land - fra Australia til Afrika og Sør-Amerika - går han gjennom de viktigste kjennetegnene og gir også praktiske råd om hvordan man brygger utmerket kaffe hjemme. For alle som ønsker en bedre forståelse av kaffe og dens fantastiske muligheter og smakrikdom, er dette en viktig og morsom bok, innholdsrik og med flotte illustrasjoner, kart og foto.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788244201650
Publisert
2017
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Pegasus
Høyde
259 mm
Bredde
200 mm
Dybde
23 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
256

Forfatter
Oversetter