Har du sensitiv mage, cøliaki eller IBS? Er du laktoseintolerant? Da er dette kake- og dessertboken for deg! Her får du fantastisk gode oppskrifter på kjente og kjære kaker som «Verdens beste», «Hvit dame», sjokoladekake, blåbærpai - og alle er tilpasset lavFODMAP-dietten, en forskningsbasert diett for deg med sensitiv mage. Ikke minst får du en revolusjonerende oppskrift på luftig og fin glutenfri søt gjærbakst! Kakene og dessertene i denne boken smaker himmelsk for alle, også for den som ikke har allergier å ta hensyn til. Prøv dem til bursdag, vennekveld eller til hverdags. De aller fleste ingrediensene finner du i dagligvarehandelen. Om forfatteren: Gründeren Cecilie Hauge Ågotnes har stor interesse for matlaging, og blogger på lavfodmap.no. Hun er mye brukt som foredragsholder og har gitt ut to bøker tidligere: LavFODMAP. God mat for sensitive mager og LavFODMAP på reise.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788241913525
Publisert
2017
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vigmostad Bjørke
Vekt
623 gr
Høyde
238 mm
Bredde
198 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
158

Illustratør