Det er vår og vikingene skal seile til Miklagard. Men Siri får ikke bli med! Faren hennes, høvdingen, sier at hun er for liten. Og jente! Men hvis han tror det vil stoppe henne, tar han feil. Hun gjemmer seg om bord. Det er også et mystisk skrin på skipet, som må leveres til keiseren selv. Skurkene Ivar og Grim leter også etter skrinet, og Siri må bruke alt sitt mot og all sin oppfinnsomhet for å beskytte det. Heldigvis får hun hjelp av Zack, en gutt hun møter i Miklagard. Men hvem er han egentlig? «Med et fartsfylt manus, detaljerte illustrasjoner og en tøff, liten jente i hovedrollen, blir Siris eventyr en lese - opplevelse for alle aldre. Ikke minst klarer serien å formidle en historie om kulturmøter i middelalderen, som bør fortelles oftere i vår tid.» Det svenske forskningsinstituttet i Istanbul «Serien om den modige og sjarmerende vikingjenta Siri er intet mindre enn et mesterverk. En klassisk tegneserie for barn, helt på høyde med de beste fra Europa.» Sture Hegerfors, Det svenske tegneserieakademiet Buster Nordic er stolt av å kunne utgi «Siris Eventyr». Det er en flott tegneserie om vikingjenta Siri, og retter seg mot både jenter og gutter i alderen 9 til 12 år. Keiserens skatt er den første boken i serien og utgis samtidig med bind 2: Mimers gåte.
Les mer
Det er vår og vikingene skal seile til Miklagard. Men Siri får ikke bli med! Faren hennes, høvdingen, sier at hun er for liten. Og jente! Men hvis han tror det vil stoppe henne, tar han feil. Hun gjemmer seg om bord. Det er også et mystisk skrin på skipet, som må leveres til keiseren selv. Skurkene Ivar og Grim leter også etter skrinet, og Siri må bruke alt sitt mot og all sin oppfinnsomhet for å beskytte det. Heldigvis får hun hjelp av Zack, en gutt hun møter i Miklagard. Men hvem er han egentlig?
Les mer
«Med et fartsfylt manus, detaljerte illustrasjoner og en tøff, liten jente i hovedrollen, blir Siris eventyr en lese - opplevelse for alle aldre. Ikke minst klarer serien å formidle en historie om kulturmøter i middelalderen, som bør fortelles oftere i vå
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788281852488
Publisert
2021
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Buster Nordic
Serie
Siris eventyr
Vekt
361 gr
Høyde
247 mm
Bredde
177 mm
Dybde
14 mm
Aldersnivå
9-12
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
85

Forfatter
Illustratør
Oversetter

Relaterte produkter