Studiebok med differensierte oppgaver til alle kapitlene i læreboka. Aktivitetene er oppdatert med tanke på sikkerhet. Kjemien stemmer Kjemi 2 Studiebok har differensierte oppgaver. Sist i oppgavedelen er det Øve til prøve-oppgaver. Alle aktiviteter er sikkerhetsvurdert mht farlige kjemikalier og bruk av erstatningsstoffer. Nytt i denne utgaven av Kjemien stemmer studiebok er: 1) Flere grunnleggende oppgaver der det er behov for det 2) Vanskelige oppgaver er merket med en stjerne 3) Sist i alle kapitler er det en samling med Øve til prøve-oppgaver. Her får elevene en gjennomgang av hele kapittelet Dette gir gode muligheter for dybdelæring. Alle aktivitetene har oppdaterte risikovurderinger og faremerking. Gratis elev- og lærerside Læreverkets elevnettsted inneholder videoer, interaktive oppgaver, kapitellprøver, aktiviteter, illustrasjoner, nyttige lenker og utfyllende fagstoff. Nettstedet følger den samme inndelingen i kapitler som boka. Et lisensbelagt lærernettsted inneholder en oppgavebank og løsningsforslag til tidligere gitte eksamener. Komponenter Grunnbok med teori Studiebok med oppgaver, aktiviteter og fasit Elevnettsted, gratis Lærernettsted, gratis lisens Brettbok-utgave http://kjemienstemmer.cappelendamm.no/
Les mer
Studiebok med differensierte oppgaver til alle kapitlene i læreboka. Aktivitetene er oppdatert med tanke på sikkerhet.Kjemien stemmer Kjemi 2 Studiebok har differensierte oppgaver. Sist i oppgavedelen er det Øve til prøve-oppgaver. Alle aktiviteter er sikkerhetsvurdert mht farlige kjemikalier og bruk av erstatningsstoffer.
Les mer
"Boken er en videreføring av Kjemien stemmer 2 Studiebok fra 2013, av: Truls Grønneberg, Merete Hannisdal, Vivi Ringnes, Brit Skaugrud"

Produktdetaljer

ISBN
9788202599393
Publisert
2019
Utgave
5. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
772 gr
Høyde
278 mm
Bredde
210 mm
Dybde
15 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
255

Illustratør