Kjersti - livet og døden er bok nummer tre i en serie skrevet av prisbelønte Helena Hedlund. Bøkene om Kjersti er fantastiske bøker om livet, venner og hverdagen når man snart er 8 år. Endelig fyller Kjersti 8 år! Hun våkner tidlig. Hun ligger og venter på at mamma og pappa skal komme, men de ligger og sover akkurat som om dagen er helt vanlig! Men det er lite som er helt vanlig nå. Katten til Kjersti forsvinner, morfar begynner å bli gammel, og hun har en venn som kanskje har funnet seg en ny bestevenn. Kjersti opplever både sjalusi, misunnelse og sorg, men også glede, håp og nye vennskap. Les også Det fine med Kjersti og Å være Kjersti.
Les mer
Kjersti fyller 8 år og dagen starter med at hun tisser i senga. Heldigvis funker det å skylde på katten. Men katten oppfører seg ikke som vanlig, det gjør heller ikke Kjerstis bestevenn Gunnar. Det er akkurat som om han er forelsket i Pavel. Det skjer mye i Kjersti sitt liv, men hun vil helst at alt skal være som før. Det er en intensiv periode i Kjersti sitt liv, med separasjoner, misunnelse og sorg, men også med nytt liv som kommer med glede og håp.
Les mer
"Helena Hedlund er en omsorgsfull forfatter som gjør det meste og beste ut av hver episode. Kapitlene spraker av dramatiske hverdagshendelser, der realismen følges av en frodig fantasi."

Produktdetaljer

ISBN
9788202671211
Publisert
2020
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Serie
Kjersti
Vekt
394 gr
Høyde
215 mm
Bredde
153 mm
Dybde
16 mm
Aldersnivå
6-9
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
173

Forfatter
Illustratør
Oversetter