Basiskokeboka fra Cappelen med Wenche Andersen som redaktør, foreligger nå i ett nytt, mindre og praktisk format. Den prisbelønte kokeboka omfatter hele 1800 oppskrifter, på hverdagsmat, helgemat og festmat. Her får du oppskrifter på moderne retter og klassikere, internasjonale retter og norsk tradisjonsmat, og dessuten forslag til hele menyer når du skal arrangere fest. Og dessuten masse informasjon om råvarer og tips og råd til tilberedningen av dem. 18 kapitler som inspirerer til matlaging - egne inspirasjonsregistre til hverdagsmaten: oppskrifter basert på sesongens råvarer, raske oppskrifter, vegetariske retter og norske klassikere. Boka har også et eget stort kapittel om festmat, inndelt etter sesong med oppskrifter på alt fra fingermat til retter på buffeten. «God, omfangsrik, forteller mye om råvarene, har fine oppskrifter, en skikkelig basiskokebok for alle hjem.» Eyvind Hellstrøm, Annette Stiansen m.fl.
Les mer
1. norske utg.: Oslo : Cappelen, 2003 med tittel: Cappelens nye kokebok

Produktdetaljer

ISBN
9788202537296
Publisert
2017
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
1519 gr
Høyde
253 mm
Bredde
184 mm
Dybde
35 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
671