Hopp til hovedinnhold
Meny

Top Menu

  • Bedriftportal
EN
  • English
  • Norwegian Bokmål
Hjem
Logg inn

Cart

0 Handlekurv
  • Skjønnlitteratur
    • Se alle bøker innen Skjønnlitteratur »
    • Romaner
    • Krim og spenning
    • Tegneserier og humor
    • Erotikk
    • Dikt, noveller og skuespill
    • Fantasy og sci-fi
    • Romanserier
  • Dokumentar og fakta
    • Se alle bøker innen Dokumentar og fakta »
    • Historie
    • Biografier
    • Populærvitenskap
    • Helse og livsstil
    • Debatt, politikk og samfunn
    • Religion og livssyn
    • Dyr og natur
    • Kunst og kultur
  • Hobby og fritid
    • Se alle bøker innen Hobby og fritid »
    • Strikk og håndarbeid
    • Mat og drikke
    • Hage og hjem
    • Reise
    • Sport og friluftsliv
    • Tegning, maling og foto
  • Pensum og fagbøker
    • Se alle bøker innen Pensum og fagbøker »
    • Humaniora
    • Pedagogikk og psykologi
    • Medisin og helse
    • Jus
    • Matematikk og naturvitenskap
    • Samfunnsvitenskap
    • Teknologi, ingeniør og primær
    • Økonomi, administrasjon og ledelse
    • Religion, historie og filosofi
  • Skolebøker
    • Se alle bøker innen Skolebøker »
    • Barnehage/Førskole
    • 1-4 trinn
    • 5-7 trinn
    • 8-10 trinn
    • Engelsk
    • Fremmedspråk
    • Kroppsøving
    • Kunst og håndverk
    • Mat og helse
    • Matematikk
    • Musikk
    • Naturfag
    • Norsk
    • Religion og livssyn
    • Samfunnsfag
    • Grunnskole diverse
    • Videregående
    • Opplæring for voksne fremmedspråklige
  • Barn og ungdom
    • Se alle bøker innen Barn og ungdom »
    • Fra 0-3 år
    • Fra 3-6 år
    • Fra 6-9 år
    • Fra 10-12 år
    • Ungdom
    • Faktabøker
    • Eventyr
    • Sangbøker, rim og regler
    • Barnebibler

Mobile menu

  • Aktuelt
  • Bokholder
  • Kalkulator
  • Kalendere
  • Notatbøker
  • Ocean Bottle drikkeflasker
  • Puggekort
  • Skriveredskaper
  • Spørrespill
  1. Hjem
  2. Skolebøker
  3. Videregående
  4. Kokk- og servitørfag
Legg i ønskeliste

Kokk- og servitørfag lærerveiledning

Olsen, Britt Elisabeth Sandvin, Per-Øystein
Heftet / 2008 / Bokmål
Legg i ønskeliste

Produktdetaljer

ISBN13
9788245006483
Publisert
2008
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fagbokforlaget
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Sider
155
Vekt
338 gr
Høyde
239 mm
Bredde
170 mm
Dybde
10 mm
Se alle
Forfatter
Olsen, Britt Elisabeth
Sandvin, Per-Øystein

Kokk- og servitørfag lærerveiledning

Olsen, Britt Elisabeth Sandvin, Per-Øystein
Heftet / 2008 / Bokmål
  • Produktbeskrivelse
  • Kort beskrivelse / merknad
  • Tilleggsinfo
Denne lærerveiledningen inneholder nyttige tips, ideer og forslag til oppgaver til bruk i undervisningen i kokk- og servitørfag Vg2. Den har også noen oppskrifter knyttet til lærestoffet i temaboka, og den tar for seg litt fordypningsstoff. Det er opp til lærerne å vurdere hvor mye av dette de vil bruke i undervisningen. Tanken er at lærerveiledningen skal være et utgangspunkt for en idébank, og at lærerne supplerer med egne ideer. Britt Elisabeth Olsen er utdannet kokk og næringsmiddeltekniker med bred arbeidserfaring fra en rekke restauranter og hoteller i inn- og utland, i tillegg til erfaring fra arbeid ved forskningsinstituttet Norconserv. Hun arbeider som matfaglig konsulent ved Gastronomisk Institutt. Per-Øystein Sandvin er utdannet kokk med videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring, og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv Næringsmiddelteknisk fagskole.
Les mer
Lærerveiledningen inneholder tips, ideer og forslag til oppgaver til bruk i undervisningen i kokk- og servitørfag vg2. Den har også noen oppskrifter knyttet til lærestoffet i temaboken og tar for seg noe fordypningsstoff.
Les mer
Undertittel hentet fra omslaget
395,-
Ikke i salg

Produktdetaljer

ISBN13
9788245006483
Publisert
2008
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fagbokforlaget
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Sider
155
Vekt
338 gr
Høyde
239 mm
Bredde
170 mm
Dybde
10 mm
Se alle
Forfatter
Olsen, Britt Elisabeth
Sandvin, Per-Øystein

Haugenbok

  • Kontakt oss
  • Student
  • Bedrift
  • Om haugenbok.no
  • Cookies/Informasjonskapsler

Kundeservice

  • Angrerett, levering og retur
  • Reklamasjon og garanti
  • Personvern og kjøpsvilkår
  • Min Side
  • Ofte stilte spørsmål

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.haugenbok.no
som drives av
Haugenbok
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Opphavsrett (C) 2021 Haugenbok. Alle rettigheter forbeholdt. Levert av Ny Media AS