Etter 25 år med «sex, dop og gourmetmat» har den amerikanske kjøkken sjefen og forfatteren Anthony Bourdain bestemt seg for å fortelle alt! Bli med gjennom Bourdains elleville karriere fra jobben i oppvasken ? aller nederst på rangstigen ? til kjøkkenet på restauranten Rainbow Room på toppen av Rockefeller Center. Boken er også en global rundreise, fra New York til Tokyo til Paris og tilbake til New York igjen. Bourdains historier fra verdens restaurant kjøkken er uforutsigbare, sjokkerende og morsomme!
Les mer
Etter 25 år med "sex, drugs, dårlig oppførsel og haute cuisine", har kokken og forfatteren Anthony Bourdain bestemt seg for å fortelle alt. Fra sin første østers i Gironde til hans lavere posisjon som oppvasker i en fiskerestaurant i Provincetown; fra kjøkkenet på Rainbow Room på toppen av Rockefeller senter til narkolangere i East Vilage; fra Tokyo til Paris og tilbake til New York igjen.
Les mer
Sidetall hentet fra første trykte norske utgave

Produktdetaljer

Publisert
2013
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Schibsted
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
E-bok

Forfatter
Oversetter