Denne boka er ei lærebok for konditorfaget, restaurant- og matfag Vg3, i yrkesfaglig utdanningsprogram. Kunnskapen som trengs for å kunne produsere bakervarer etter gjeldende kvalitetskrav, står sentralt i boka. Den beskriver produksjonsmetoder ut fra basisoppskrifter, med kontrollpunkter og tiltak ved avvik i det praktiske arbeidet. Det er ingen oppskriftsbok, selv om basisoppskriftene er tatt med for å kunne dokumentere de forskjellige produksjonsmetodene. Flere oppskrifter finner du på nettstedet som hører til boka. Meningen er at innholdet skal gi deg, i samspill med lærer eller instruktør, impulser for å mestre de daglige arbeidsoppgavene, og at du skal ha utbytte av undervisningen. Komponenter: - Lærebok - Nettressurs Boka inneholder 13 hoveddeler. I tillegg finner du en liste med ordforklaringer. I starten av hver ny del finner du krav til måloppnåelse, som refererer til mål i læreplanen. Dermed kan du selv rette innsatsen mot de temaene som du trenger å arbeide mer med. For å kontrollere hvor du står, kan du prøve å løse oppgavene som ligger på nettet. Hans Heintzberger har mer enn 40 års nasjonal og internasjonal yrkeserfaring fra bakeri, konditori og storkjøkken. Han har vært faglærer i hotell- og næringsmiddelfag og har vært ansatt som daglig leder ved Opplæringskontoret for hotell- og næringsmiddelfag i Sogn og Fjordane. Han er i dag ansatt som fagkonsulent i Østfold fylkeskommune der han arbeider med tilrettelegging av fagopplæringen i bedrift.
Les mer
Boka består av 13 hoveddeler. I starten av hver del finner du krav til måloppnåelse som referer til mål i læreplanen. Sentralt i boka står kunnskapen som trengs for å kunne produsere konditorvarer etter gjeldende kvalitetskrav, og den beskriver produksjonsmetoder ut fra basisoppskrifter. Har ordliste og register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788245010312
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fagbokforlaget
Vekt
506 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Dybde
15 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
237

Forfatter