Boken inneholder rundt 70 enkle oppskrifter på forretter, tilbehør, salater, paier og varmretter, med fersk, røykt eller gravet laks som viktigste råvare. Dette er både en grunnkokebok i tilberedning av laks og en inspirasjonsbok for hjemmekokker. Boken har fristende oppskrifter fra de aller enkleste og mest tradisjonelle rettene, som kokt laks med hollandaisesaus og laksepudding, til mer fantasifulle og eksotiske oppskrifter som lakseceviche, laksegryte med karri og lakseruller med philadelphiaost og wasabi. Boken har også oppskrifter på velkjente tillagingsmåter: gravlaks, røykelaks og helkokt laks. Studér bokens delikate bilder og la deg friste av både tradisjonelle og nye oppskrifter. Hva med en laksesalat med bulgur i piknik-kurven en sommerdag, en laksesuppe med skalldyr til lunsj eller en laksecarpaccio med dillolje som herlig forrett i en bedre middag?
Les mer
Boka innelholder oppskrifter på hverdags- og selskapsretter laget av fersk, røkt eller gravet laks. Den er delt inn i kapitlene Grunnoppskrifter, Forretter og småretter, Lunsjeretter og salater og Hovedretter. Har register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788251656481
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Schibsted
Vekt
833 gr
Høyde
280 mm
Bredde
200 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
152

Illustratør