Dette er første bok i August-trilogien. Den skildrer møtet mellom den lille nordlandsgrenda Polden og den nye tid representert ved August. Han er en drømmer og en spekulant som skaper uro og rastløshet omkring seg. Boken er et oppgjør med den industrialiserte og kommersialiserte tidsånd. De to andre bøkene om August heter August og Men livet lever. Denne utgaven av Landstrykere er basert på Samlede verker 1.27 (2007.2009, ny utgave). Teksten har her gjennomgått en varsom språklig revisjon i retning av moderne riksmål.
Les mer
Dette er første bok i Augusttrilogien. Den skildrer møtet mellom den lille nordlandsgrenda Polden og den nye tid representert ved August. Han er en drømmer og en spekulant som skaper uro og rastløshet omkring seg. Boken er et oppgjør med den industrialiserte og kommersialiserte tidsånd. De to andre bøkene om August heter: August og Men livet lever.
Les mer
Sidetall hentet fra trykt utgave av Samlede verker. B.13, 2009. Denne utgaven er basert på Samlede verker 1-27, 2007-2009. Teksten har fått en språklig revisjon i retning av moderne riksmål.

Produktdetaljer

Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Serie
August-bøkene
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
E-bok

Forfatter