Dette er en historie om uløste forbrytelser i fjerne, tåkelagte byer. Det er en historie om slu ondskap i feberhete jungler og om trofast vennskap på stormende hav. Det er en historie om lengsel, håp og grusomme svik. Det er legenden om Sally Jones.
Les mer
Dette er historien om gorillaen Sally Jones. Verken måne eller stjerner lyser den natten hun blir født og derfor spår flokkens eldste at hun kommer til å bli rammet av mange ulykker i livet. Sally Jones blir kidnappet som liten og solgt. Hun begir seg ut på en reise rundt omkring i verden der hun møter både gode og onde mennesker.
Les mer
"Teksten er en integrert del av de fine, detaljrike og forseggjorte illustrasjonene. Det er også rom for variasjon innenfor det egne uttrykket. Jakob Wegelius viser seg som en god forteller, både gjennom ord og bilder (...) Det er vanskelig å finne treffende ord for å beskrive denne boken uten å ty til klisjeer, men det ordet som kanskje kommer nærmest er «hudløs». Holdbarhetsdato: langt inn i evigheten." Jorid Mathiassen, Bok og samfunn
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202302191
Publisert
2009
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Serie
Sally Jones
Vekt
442 gr
Høyde
170 mm
Bredde
170 mm
Dybde
10 mm
Aldersnivå
9-12
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
107

Forfatter
Oversetter

Relaterte produkter