En original, bisarr og uventet billedbruk lar oss møte mennesker ingen har fortalt om før i en ny, ofte foruroligende og grotesk kontekst, og forsøker slik å sette fokus på aktuelle temaer og skremmende fremtidsvisjoner. Enten det som her handler om en spiseforstyrret kvinne som blir spist opp av innvendige ormer, en mann som holder aborterte fostre i live i et drivhus, foreldre som kapper armen av sitt ene barn fordi nordmenn i gjennomsnitt har 1,3 barn hver, korrupt salg av menneskelige organer eller sauer som tar hevn over sin sodomistiske bonde ved å spise ham, forsøker Ingeborg Arvola å sette fokus på dagsaktuelle temaer og skremmende fremtidsvisjoner. Med snert, råskap og humor følger Ingeborg Arvola i eventyrenes fotspor. Med en original, bisarr og uventet billedbruk lar Arvola oss møte frosken, prinsessen og de tre brødrene i en ny, ofte foruroligende og grotesk kontekst. LIVET I ET SKILPADDESKALL er en rå og fantasirik novellesamling preget av Ingeborg Arvolas poetiske stemme og særegne stilistikk.
Les mer
Enten det handler om en spiseforstyrret kvinne som blir spist opp av innvendige ormer, en mann som holder aborterte fostre i live i et drivhus, foreldre som kapper armen av sitt ene barn fordi nordmenn i gjennomsnitt har 1,3 barn hver, korrupt salg av menneskelige organer eller sauer som tar hevn over sin sodomittiske bonde ved å spise ham, forsøker forfatteren i denne novellesamlingen å sette fokus på dagsaktuelle temaer og skremmende fremtidsvisjoner.
Les mer
"Ingeborg Arvola hadde en oppsiktsvekkende debut med romanen "Korellhuset" i fjor. Nå er hun tilbake med noveller, eller kanskje snarere fortellinger med surrealistisk anslag. De har alle tydelig brodd mot tendenser og utvekster i dagens samfunn. Arvolas tekster imponerer ved dristighet og språklig fantasi." Turid Larsen, Dagsavisen
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202201470
Publisert
2000
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen
Vekt
238 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
107

Forfatter

Relaterte produkter