En storslagen fortelling om å være annerledes og alene. I den samme natt som moren dør, blir Eva Arctander født. Eva er en sjeldenhet, som skremmer og fascinerer. Ingen på stedet har sett eller hørt om noe lignede før. Hennes far, stasjonsmesteren, er flink til å holde ting skjult,ikke bare sine egne følelser, men også sitt eget barn. Men Eva, som lever bak en maske av fullstendig annerledeshet, blir etterhvert også en mester i å skjule ting, såvel overfor andre som for seg selv. Løvekvinnen er en stor og fabulerende roman om ensomhet, oppvekst og om tilblivelsen av en unik og sterk personlighet. Erik Fosnes Hansen fikk tildelt Bokhandlerprisen 2006 for denne romanen.
Les mer
Eva Arctanders mor dør under fødselen. Evas hud er dekket av lys pels, og hun både skremmer og fascinerer. Hennes far, stasjonsmesteren, er flink til å holde ting skjult. Ikke bare sine egne følelser, men også sitt eget barn. Eva utvikler også evnen til å skjule ting, både for seg selv og andre.
Les mer
11 CD-er
«Språklig og fortellerteknisk fungerer romanen ypperlig. Det litt gammelmodige i språkbruk og ordvalg kler stoffet som hånd i hanske, og den vekslende synsvinkel mellom kjølig beretning og det personlige jeg-ståstedet gjør denne merkelig livshistorien til stor lesning. Underholdende, betagende og med dypt perspektiv.» Finn Stenstad, Tønsberg Blad
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202265878
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen
Vekt
229 gr
Høyde
133 mm
Bredde
133 mm
Dybde
30 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
LydCD

Relaterte produkter