En enestående bok om den enestående restauranten Maaemo. - restauranten med tre stjerner i Michelinguiden! De spektakulære bildene og illustrasjonene fra norsk natur og de vakre fotoene av rettene og restaurantmiljøet tar deg med på en reise gjennom smakene av Norge. Akkurat slik et måltid på den verdensberømte stjernerestauranten i Oslo gjør. Restauranten drives av Esben Holmboe Bang som skriver ærlig og engasjert om Maaemos smaker, identitet, visjon og beinharde arbeid for å fremkalle smakene som er genuine for restauranten. Og ikke minst gir boken leseren mulighet til å skape sitt eget lille Maaemo hjemme: Her presenteres 80 oppskrifter på mange av restaurantens signaturretter og ikke minst grunnoppskriftene til de typiske smakene av Maaemo. «For meg er denne boken en umiddelbar klassiker. Det er en bok det vil bli referert til i mange tiår fremover, når mathistorien fra vårt lille nordiske hjørne av verden skal fortelles.» René Redzepi, kjøkkensjef, Noma i København
Les mer
"Den er et praktverk, det lekreste som noen gang er produsert av sitt slag i Norge. Ikke bare det, den gir et konsist og svært velformulert innblikk i én manns tanker og visjoner som går langt utover å gjøre oss mette." Erik Valebrokk, erikvalebrokk.no
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202527105
Publisert
2017
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
3220 gr
Høyde
337 mm
Bredde
276 mm
Dybde
40 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
383

Bilder av
Illustratør