I Kitzbühel sitter Maria med et bilde i hånden. Hun har hatt en anelse om barnebarnet i Norge, men først nå vet hun sikkert. Ektemannen, Rudi Lanner, er nettopp død, og Maria sitter igjen med en hotellkjede, en enorm formue og såre minner. Dette hadde Rudi tidd med i alle disse årene. Han hadde holdt skjult at de hadde et barnebarn! Han hadde nektet å vedkjenne seg sitt eget kjøtt og blod. Maria visste nesten ikke hva som var verst. Hun stirret i avmakt foran seg med øyne som var røde og såre av gråt. Hun kjente brått et sinne mot ham hun hadde vært gift med. Rudi hadde ikke engang unt henne denne gleden! Av alt det vonde han hadde påført henne opp gjennom årene, var dette det verste.
Les mer
Maria sitter i Kitzbühel og ser på et bilde og tenker på barnebarnet i Norge, som hun endelig har fått vite navnet på, Vilde. Hun minnes eldstesønnen Andreas, som var så stolt da han viste bilder av kjæresten sin, vakre Anette fra Norge. Så glad han var da han fortalte at hun ventet barn, at han skulle bli far. Så brått alt gikk i knas da hans livs renn ble hans død. Marias mann er nettopp død, og hun sitter igjen med en hotellkjede, en enorm formue og såre minner. Og et gammelt foto som gir fortsatt håp.
Les mer
1. utg., Bladkompaniet, 2003. Serieangivelse hentet fra trykt utgave, 2012. Feil serietittel på tittelsiden: Bergfoss. Feil utgivelsesår i kolofonen: 2012

Produktdetaljer

Publisert
2013
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Serie
Livet i Bergfoss
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
E-bok

Forfatter