På Bondens marked finner du det beste av Østlandet. Produkter med smak av snaufjell og preg av frodige dalstrøk, som er fanget i innsjøene, har beitet i dype skoger og grodd i åpne landskap helt til havs rundt Oslofjorden. På markedet får du kjøpe dem direkte fra produsentene selv - fra dyktige håndverkere som vet å ta vare på markens grøde. I Markens grøde serverer de prisbelønte kokkene fra Gamle Raadhus Restaurant og Brimi Sæter 80 fristende oppskrifter på hvordan du kan tilberede sesongens beste råvarer. Jørn Lie, Eirik Strøm Lillebø, Hans Brimi og Ola Tangvik Brimi. Tove Diesen er kokebokforfatter og tidligere matjournalist i Aftenposten. I 1998 fikk hun Årets Ernæringspris, og i 2008 fikk hun Ingrid Espelid Hovig Matkulturpris for sitt arbeid med å formidle norsk matkultur og matglede.
Les mer
Boken inneholder oppskrifter med råvarer fra Bondens marked i Oslo-området.. Oppskriftene er laget av de fire kokkene Jørn Lie, Eirik Strøm Lillebø, Hans Brimi og Ola Tangvik Brimi. Med register.
Forord av Aina Bartmann

Produktdetaljer

ISBN
9788252933567
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Tun
Vekt
890 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
208

Forfatter
Illustratør

Relaterte produkter