Bli med Christopher Haatuft og fire spennende kokker på Bondens marked i Bergen. Kokkene er alle kreative drivkrefter i noen av Bergens beste restauranter, og har gjort det til sin hjertesak å bruke kortreiste råvarer. Få kjenner Vestlandets matskatt bedre enn disse fem, og her presenterer de en samling utsøkte oppskrifter med utgangspunkt i produktene du finner på markedet! Mat fra Fjord til Fjell er en hyllest til entusiastiske produsenter, enestående råvarer og kulinarisk kreativitet. Forfatteren Christopher Haatuft er utdannet kokk og har jobbet på noen av verdens beste restauranter. Han har også gledet mange med sinematartikleri Bergens Tidende og i ulike magasiner.
Les mer
Boka inneholder oppskrifter med råvarer og produkter fra Bondens marked i bergensområdet. Oppskriftene er laget av kokkene Dag Stian Knudsen, Morten Andre Tungesvik, Øystein Vallestad Næss og Hanne Frosta. Har register.
Les mer
Forord av Aina Bartmann

Produktdetaljer

ISBN
9788252933581
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Tun
Vekt
890 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
191

Illustratør