Mat fra Nord-Norge presenterer 90 typiske retter og bakverk fra Nord-Norge. Norske tradisjonsretter som bringer frem gode minner fra barndom med enkle og gode oppskrifter fra mormors kjøkken. Boken er rikt illustrert med matbilder, naturbilder, jaktbilder og bilder fra fiskefeltene. Eirik Nilssen (f. 1958) er oppvokst på Senja i Troms. Han har studert ved Westerdals School of Communication og arbeidet som magasin- og bokdesigner i Hjemmet Mortensen og som art director i reklamebransjen. Han arbeider idag i reklamebyrå som designer og matfotograf for flere av landets ledende kokker og næringsmiddelprodusenter. Han har tidligere gitt ut kokeboken Mat fra Senja som ble kåret til Skandinavias tredje beste kokebok i den internasjonale kokebokkonkurransen Gourmand World Cook Book Awards. Kokeboken Mat fra Nord-Norge er bok nummer to i en serie på tre bøker som fokuserer på norske tradisjonsretter. Bok nummer tre kommer i 2016.
Les mer
Omslagstittel

Produktdetaljer

ISBN
9788293391005
Publisert
2014
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Sans
Vekt
1138 gr
Høyde
252 mm
Bredde
197 mm
Dybde
35 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
250

Forfatter
Illustratør