Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere. Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. I boka Mat mot kreft legger professor Rune Blomhoff frem ny viten og kunnskap om matens betydning for de ulike krefttypene, og går gjennom hva slags mat som er bra for å forebygge kreft og for kreftpasienter. Mer enn 32 000 nordmenn får hvert år en kreftdiagnose. Over 260 000 nordmenn lever i dag med kreft eller har tidligere hatt kreft. I tillegg har omkring like mange pårørende en nær befatning med kreft. Kreftpasienter og pårørende trenger råd og veiledning om veien videre når det gjelder kosthold. «Boken gir gode råd på et solid og troverdig faglig grunnlag. Boken er viktig for alle, både for å redusere risikoen for sykdom, og for dem som allerede er rammet av kreft. [...] Det er lett å gå seg vill i påstander som spres både på nettet og i mediene, og Runes Blomhoffs bok prøver å styrke både befolkningen og pasientene slik at de blir bedre i stand til å ta gode helsevalg.» Kreftforeningens generalsekretær Anne Lise Ryel
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788248923213
Publisert
2019
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kagge
Vekt
717 gr
Høyde
248 mm
Bredde
178 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
206

Forfatter