Endelig tilgjengelig i et praktisk og billigere format. Mat og drikkehandler om råvarene og mulighetene de gir oss. Om smaker, aromaer, konsistenser, og farger. Om den rene lykken du kjenner når du putter noe i munnen som du merker bare er perfekt. Om alt det som er matlaging. Mesterkokken Tom Victor presenterer fristende retter, og skriver om råvarer, teknikker og smaker. Vinkjenner Ole Martin anbefaler drikke til hver enkelt rett, lærer oss om vinsmaking og beskriver hvordan vi velger rett drikke til mat. Om Mat og drikke: Terningkast 6 Praktfull og usnobbete! Skal du ta med deg én mat- og drikkebok på en øde øy, er dette en god kandidat. - KK
Les mer
Denne boken er et resultat forfatternes matspalter i forskjellige aviser. Den inneholder tips og oppskrifter som følger råvarene gjennom kalenderåret. Den har oppskrifter på grønnsak-, fiske-, kjøtt- og skalldyrretter, retter med fjærkre og egg, ost og desserter. Med register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788275474917
Publisert
2011
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Forlaget Press
Vekt
923 gr
Høyde
217 mm
Bredde
174 mm
Dybde
36 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
381

Illustratør

Relaterte produkter