Grunnboka har beskrivelser av redskap og teknikker du bruker på kjøkkenet og tekster og oppskrifter som gjør elevene kjent med egen og andres kultur. Sansene er viktige i både matlaging og ved kvalitetsvurdering av mat og drikke, og dette temaet har fått et eget kapittel. Ett kapittel er viet matsikkerhet og bærekraftig matproduksjon, og det er også et kapittel hvor elevene lærer å være kritiske til kostholdsinformasjon fra influensere og andre kilder. Hver matgruppe i kostsirkelen har hvert sitt kapittel, med informasjon om råvarer som inngår i matvaregruppen, kostråd tilknyttet matvaregruppen og hvordan vi best tar vare på ulike matvarer og bruker dem i restemat.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202684075
Publisert
2021
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
1061 gr
Høyde
266 mm
Bredde
218 mm
Dybde
20 mm
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
309