Mat og vin i Nord-Italia en kulinarisk reiseguide
Heftet /
2005
/ Bokmål
Produktdetaljer
ISBN13
9788241903649
Publisert
2005
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vigmostad Bjørke
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Sider
179
Vekt
241 gr
Høyde
199 mm
Bredde
109 mm
Dybde
10 mm
Oversetter
Mat og vin i Nord-Italia en kulinarisk reiseguide
Heftet /
2005
/ Bokmål
I Nord-Italia finner du kulinariske verdensattraksjoner som baroloviner og hvite trøfler fra Piemonte, fisk fra Gardasjøen og Venezias tradisjonsrike kjøkken. Med denne reiseguiden kan du på egen hånd utforske det ypperste av gastronomiske opplevelser i dette kulturlandskapet. Nord-Italias syv regioner gjennomgås i detalj med hensyn til lokale råvarer og produsenter av både mat og vin. Og du finner svar på hva som er verdt å nyte på stedet, og hva som er lurt å kjøpe med seg hjem. Trioen bak denne reiseguiden er: Arne Ronold: Norges fremste ekspert på vin og mangeårig redaktør av det anerkjente tidsskriftet Vinforum. Niels Ehler: dansk vinkonsulent og forfatter av en rekke bøker om vin og gastronomi. Jørgen Mønster: vinskribent i den danske avisen Politiken og forfatter av flere bøker om vin og gastronomi.
Les mer
Hver av Nord-Italias 7 regioner gjennomgås med hensyn til lokale tradisjoner, råvarer og produsenter av mat og vin. Boka forteller hva som er verdt og nyte på stedet, og hva som er lurt å kjøpe med seg hjem. Med register.
Les mer
249,-
218,-
Ikke i salg
Produktdetaljer
ISBN13
9788241903649
Publisert
2005
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vigmostad Bjørke
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Sider
179
Vekt
241 gr
Høyde
199 mm
Bredde
109 mm
Dybde
10 mm
Oversetter