Bilder og symboler viser på en lettfattelig måte hva det er i maten og vinen som skaper match og magi. Hver oppskrift følges av flere vintips. Mat og vin til folket er en ny type vin- og matbok der leseren ikke bare får vite hva som passer sammen, men hvorfor en matrett og en vin kler hverandre og sammen løfter smaksopplevelsen til nye høyder. Ved hjelp av bilder og symboler viser boken på en lettfattelig måte nettopp hva det er i maten og vinen som skaper match og magi. Hver oppskrift følges av flere vintips. I boken finner du oppskrifter til 52 perfekte middager (en til hver helg i året) med kombinasjoner du aldri vil glemme! I tillegg til klassiske og kjente kombinasjoner som alltid fungerer, viser Sara og Klaus deg hvordan også uvante og utradisjonelle vinvalg kan løfte et måltid. Boken svarer på vanlige spørsmål som en vinspesialist ofte får: Hva kan jeg servere til en skalldyrsuppe? Er det bare rød Bordeaux som passer til biff? Går det an å drikke champagne til juleribba?
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788205514362
Publisert
2018
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Vekt
989 gr
Høyde
254 mm
Bredde
205 mm
Dybde
26 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
221

Bilder av
Other primary creator

Relaterte produkter