Denne lærerveiledningen inneholder i hovedsak fordypningsstoff til matfag Vg2. Den tar også med en del nyttige tips, ideer og forslag til oppgaver. Det er opp til lærerne å vurdere hvor mye av dette de vil bruke i undervisningen. Tanken er at lærerveiledningen skal være et utgangspunkt for en idébank, og at lærerne supplerer med egne ideer. Per-Øystein Sandvin er utdannet kokk med videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv Næringsmiddelteknisk fagskole.
Les mer
Lærerveiledningen inneholder tips, ideer og forslag til oppgaver til bruk i undervisningen, og tar for seg fordypningsstoffet i matfag vg2.

Produktdetaljer

ISBN
9788245006445
Publisert
2008
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fagbokforlaget
Vekt
506 gr
Høyde
239 mm
Bredde
169 mm
Dybde
15 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
237