En svensk finansmann blir drept i sin egen stue - og så enda én. Alt tyder på at det vil fortsette slik. Den svenske "Rikskriminalen" oppretter raskt en spesialenhet bestående av seks håndplukkede politifolk fra hele landet, og kaller den A-gruppen. Gruppens medlemmer står foran et mysterium. Hvem er den person som, uten å etterlate seg et eneste spor, sitter i svenske finansmenns stuer, lytter til jazz og skyter sin vert med to skudd i hodet? Hva er det han vil? Mediene kaller ham "Maktmorderen". Når sporene viser seg å peke mot russisk mafia, blir situasjonen for alvor kritisk. Misterioso er en velkomponert og halsbrekkende krim fra en av Sveriges skarpeste penner. Dette er den første boken i serien om A-gruppen.
Les mer
Da to svenske finansmenn blir drept i sine egne hjem setter Rikskriminalen sammen en spesialenhet bestående av politifolk fra heile landet. De må forsøke å finne ut hvem den mystiske morderen er, og når etterforskninga leder dem mot den russiske mafiaen, blir situasjonen fort alvorlig. Dette er den tiende boka om A-gruppen på norsk, men i kronologien kommer den før romanen Ondt blod, og er den første romanen om Paul Hjelm og A-gruppen.
Les mer
Pseudonym for Jan Arnald
"Og om denne forfatteren er det det å si, at han i motsetning til det snittetsom råder innenfor nordisk krim, virkelig kan skrive. Han er en godforfatter. Han er bedre enn de aller fleste. Morsom er han også. En kulkombinasjon, etter mitt syn."
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788204143693
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Serie
A-gruppen
Vekt
440 gr
Høyde
212 mm
Bredde
136 mm
Dybde
24 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
351

Forfatter
Oversetter

Relaterte produkter