Smørrebrød, rødspette, lun leverpostej med bacon, flæskesteg, frikadeller, sildeanretninger, rødgrød med fløde ... Her serveres de lekreste danske retter side om side med franske og kontinentale klassikere som brødrene er så kjent for, selvsagt med deres egen tvist, og med muntre anekdoter om tilblivelse, familiehistorie og barndomserindringer. Brødrene Price har fått god mat og god smak inn fra barnsben av. Deres far, den kjente danske matskribent og gastronom John Price, var kjent for å lage god mat, som oftest med rikelig bruk av smør! Tradisjonen har de to ført videre. På sin humoristiske, lune og litt slentrende måte får vi her 100 oppskrifter på de deiligste retter. Brødrene viser vei og forklarer enkelt hvordan ting skal gjøres. Det er til å få vann i munnen av bare å lese om dette. Forord ved Eyvind Hellstrøm.
Les mer
Forord av Eyvind Hellstrøm

Produktdetaljer

ISBN
9788248922070
Publisert
2018
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kagge
Vekt
1196 gr
Høyde
268 mm
Bredde
217 mm
Dybde
26 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
239

Bilder av