Dette emneheftet er skrevet for emnet emballasje i faget råstoff- og produksjonslære i videregående kurs 1 industriell næringsmiddelproduksjon, brukes nå av elever på Vg2 Matfag. Innhold: Næringsmiddelemballasje, hva og hvorfor, emballasjemateriale, emballering av næringsmidler, innpakkingsformer og -måter, emballasje som informasjons- og reklamemedium, emballasje i varedistribusjon og omsetning, vekselvirkninger mellom emballasje og miljø, emballasjen og forbrukerne, oppgaver, aktiviteter, hjelpeordliste.
Les mer
Boka tar for seg emballasjens tekniske sider og emballasjens betydning for salget av produktet. Med oppgaver, aktuelle nettsider, litteraturliste og register.

Produktdetaljer

ISBN
9788258405921
Publisert
2007
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Yrkeslitteratur
Vekt
358 gr
Høyde
295 mm
Bredde
210 mm
Dybde
6 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
117

Forfatter